Open access beleid en copyright

Open access beleid
SSTP biedt onmiddellijk vrije toegang tot alle inhoud met als uitgangspunt dat het vrij toegankelijk maken van onderzoek voor het publiek een grotere wereldwijde kennisuitwisseling ondersteunt. Het is gebruikers toegestaan de volledige teksten van de artikelen te lezen, downloaden, kopiëren, verspreiden, afdrukken, doorzoeken of linken, of voor andere wettige doeleinden gebruiken, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever of de auteur. Artikelen in dit tijdschrift zijn gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License (CC BY-NC-ND 4.0).

Copyright
Auteurs behouden het auteursrecht en verlenen het tijdschrift het recht op eerste publicatie met het werk dat gelijktijdig is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution License (CC BY-NC-ND 4.0) waarmee anderen het werk kunnen delen met een erkenning van het auteurschap van het werk en de eerste publicatie in dit tijdschrift.

Gebruik en distributie voor commerciële doeleinden en elke distributie van aangepast materiaal vereist schriftelijke toestemming van de auteur(s).